Life as a WOMAN

?

Channel Reputation Rank

#2090
?

Activity Status

Stale

last updated

According to the data and stats that were collected, 'Life as a WOMAN' channel has a mediocre rank. The feed was last updated more than a year ago. The channel mostly uses short articles along with sentence constructions of the intermediate readability level, which is a result indicating a well-crafted news inventory on the channel.

About 'Life as a WOMAN' Channel

...because actually I ran out of blog title

? Updates History Monthly Yearly
? Content Ratio
? Average Article Length

'Life as a WOMAN' has mostly short articles at the moment, however, they might have a great potential to develop their materials and quality in future.

short

long

? Readability Level

'Life as a WOMAN' provides texts of a basic readability level which can be quite comfortable for a wide audience to read and understand.

advanced

basic

? Sentiment Analysis

'Life as a WOMAN' contains texts with mostly positive attitude and expressions (e.g. it may include some favorable reviews or words of devotion to the subjects addressed on the channel).

positive

negative

Recent News

Unfortunately Life as a WOMAN has no news yet.

But you may check out related channels listed below.

Sendayu Tinggi Natural Lip Color

[...] lama betul tak buat entry, sebab lama sangat busy. harini akak nak tempek dua entry sekaligus. for those yang tak suka pakai lipstick tapi nak bibir lembap n ada a little [...]

Sendayu Tinggi Natural Lip Color

[...] . for those yang tak suka pakai lipstick tapi nak bibir lembap n ada a little hint of color sikit kat bibir, akak suggest product ni: Sendayu Tinggi Natural Lip Color. Dia ada dua jenis, with [...]

Sendayu Tinggi Natural Lip Color

[...] hint of color sikit kat bibir, akak suggest product ni: Sendayu Tinggi Natural Lip Color. Dia ada dua jenis, with MENTHOL dengan WITHOUT MENTHOL. kalau rasa nak sejuk sejuk sikit kat bibir pilihlah [...]

Hantu Handbag

[...] handbag ke arah yang harga murah murah je..barang BigField *Padang Besiaq* pun jadi, asalkan kiut ataupun cun, sambarr terrusss..siap ada satu kedai handbag kat sana yang tokey dia dah kenai muka [...]

Sabar ye sabar..

[...] Sekarang ni si Faris tu tengah dalam fasa colic..selang dua hari ok, pastu colic balik..bila dia tak boleh buang air besar mula la dia tak selesa..pastu nangis nangis sampai merah muka, [...]

Ke Cameron lah kita

Untung ada adik ipar kerja cikgu kat Cameron Highlands. Save budget untuk penginapan..heheh.. Tak kemana sangat lah dengan anak kecik ni..meragam dia [...]

Sabar ye sabar..

[...] tak boleh buang air besar mula la dia tak selesa..pastu nangis nangis sampai merah muka, nak tidur tak boleh, serba tak kena.. Bila jadi macamni memang si ibu akan cepat stress..akak dah lupa dah anak [...]

bila anak dah 3..

[...] makan nasik sambil baring tau.. sambil suap sambil menyusu baby.. haa tak penah orang buat, akak kau ni buat :p nak juggle dengan everyday's workload, g kerja balik kerja, housechores.. [...]

bila anak dah 3..

[...] 4 ke 5 ke 6 ke.. heheh.. 3 ramai tau.. 2 orang tak rasa ramai sangat.. bila anak dah 3 ni, nak mandi tak sempat, masak pun kejar kejar masa, nak makan ketar ketar.. ada sekali tu makan nasik sambil [...]

Pixy Gentle & Moist Cleansing Lotion

[...] , cleansing lotion dia.. actually tak la baru sangat, most elite bloggers dah review lama dah, tapi ni based on my usage lah kan.. beli dan rasai sendiri keberkesanannya.. for me, i have no negative [...]

?Key Phrases
Sendayu Tinggi Natural Lip Color

[...] lama betul tak buat entry, sebab lama sangat busy. harini akak nak tempek dua entry sekaligus. for those yang tak suka pakai lipstick tapi nak bibir lembap n ada a little [...]

Related channels